خندهسبزقهردلغکگیججشنترسوحسودخوابگریهخندهقهرقه قههگیجخندونکسوالشیطان

شیطانقویچه بخوریم تا  در امتحان بیست بگیریمشیطانقوی

بسياري از دانش  آموزان روزهاي پيش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه مي  پردازند و تصور مي  کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه مي  شود، در صورتي که با تغذيه صحيح مي  توان بازده فکري را افزايش داد
 

به کارگيري نکات و توصيه  هاي زير توان شما را براي يادگيري بهتر و موفقيت در امتحانات افزايش مي دهد:
1- در زمان کار يا مطالعه غذا نخوريد و براي اين کار زمان خاصي را در نظر بگيريد تا با آرامش بيشتري غذا بخوريد.

2- بررسي هاي دانشمندان نشان مي دهد که غذاهاي نشاسته  اي مانند ماکاروني، برنج و نان به دليل تاثير در بهبود کيفيت خواب، در شب امتحان مفيد هستند.
3- صبح روز امتحان بهتر است به منظور افزايش کارايي مغز، از مواد سرشار از پروتئين يا سرشار از فيبر مانند تخم  مرغ، نان سنگک يا بربري با عسل يا پنير استفاده شود.
4- کارشناسان تغذيه به دانش آموزاني که اضطراب زيادي دارند و نمي توانند صبحانه مفصلي بخورند، توصيه مي  کنند از موز و مقداري کشمش استفاده کنند.
5- بعضي از دانش  آموزان به دليل اضطراب زياد، امتحانات خود را خراب مي  کنند، بنابراين بهتر است براي مقابله با اين اضطراب از غذاهاي مناسب استفاده کنند. بعضي از سبزي ها از قبيل ريحان، نعناع، کاهو و سيب در کاهش اضطراب بسيار مفيد هستند.
6- خوردن نان و پنير و گردو يا يک ظرف عدسي در روز امتحان کمک مي کند تا در طول امتحان آرام باشيد.همچنين خوردن عسل و نوشيدني هاي حاوي عسل در کاهش اضطراب بسيار موثر است.
7- خوردن جگر، گوشت و ماهي، کمک زيادي در کاهش اضطراب مي  کند، زيرا کم  خوني نيز يکي از دلايل کاهش يادگيري و تمرکز است.
8- مصرف سبزي  و ميوه  هاي تازه توصيه مي  شود
9- در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش بپرهيزيد و خوردن روزانه شير و همچنين ماست شيرين را فراموش نکنيد.
10- در ايام امتحان، بيشتر مواظب سلامت خود باشيد تا در معرض سرماخوردگي، گرمازدگي، مسموميت هاي غذايي و سو
ها ضمه قرار نگيريد و از خوردن غذا در بيرون از خانه جداً خودداري کنيد. غذا را خوب بجويد و به آرامي ميل کنيد.

11- در طول روز آب کافي بياشاميد، اما دقت داشته باشيد که آشاميدن آب و نوشيدني  هاي ديگر در وسط غذا سبب اختلال در هضم و ايجاد نفخ مي  شود.
12- از مصرف زياد شيريني جات و تنقلات خودداري کنيد. اين خوراکي  ها ممکن است در نگاه اول انرژي  زا به نظر برسند، اما بايد توجه داشت که اين قابليت در آن ها بسيار کم دوام است و پس از مدتي احساس خستگي بيشتري به شما دست خواهد داد.
13- بر خلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن نياز بدن   به انرژي را افزايش نمي  دهد، بنابراين استفاده بيش از حد از مواد غذايي شيرين و چرب در طول دوران امتحان، نه تنها مفيد نيست، بلکه سبب چاقي   مي  شود.
14- صبحانه غذاي اصلي است، ناهار و شام را کمي مختصرتر بخوريد، اما صبحانه را کامل ميل کنيد.
15- مصرف روزانه يک ليوان شير، براي ايجاد آرامش در طول دوران امتحان موثر است.
16- خوردن آجيل از قبيل بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچي که سرشار از منيزيم است، به يادگيري کمک مي کند، زيرا کمبود آن يکي از علل کاهش يادگيري است.
17- ماست و دوغ ترش، خواب آور است، اما خوردن ماست شيرين مفيد است.
18- از خوردن قهوه و چاي پررنگ،خودداري کنيد، ولي چاي کم  رنگ مفيد است.
19- تغذيه متعادل و متنوع شامل نان و غلات، انواع سبزي، لبنيات، گوشت ها و ميوه ها سبب کاهش استرس در زمان امتحان مي  شود.
20- اگر احساس خستگي مي کنيد، کمي استراحت کنيد. انسان در موقع خستگي احتياج به استراحت دارد نه محرک، بنابراين مصرف قهوه به منظور بيدار ماندن توصيه نمي  شود.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 915
برچسب ها : چه بخوریم تا بیست بگیریم, دانش آموزان, امتحان, استراحت, مطالعه, تغذیه صحیح, توصیه ها, موفقعیت در امتحانات, غذا بخوریم, صبح زود, صبحانه, دانش آموزان, اضطراب, کارشناسان تغذیه ,

تاريخ : جمعه 8 خرداد 1394 | 6 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |