آيا كسي تنها نيست

 
 

(نگاه جامعه شناختی به روابط اجتماعی در عصر ارتباطات)

( با تحلیل پیام تبلیغاتی هیچ کس تنها نیست ... )

در يکي از روزها با شنيدن اين پيام تبليغاتي و ايجاد سوال هاي زياد در ذهنم، به فكر عميقي فرو رفتم كه اين تنهايي چيست و آيا مگر انسان ها در اين دنياي پر ازدحام هنوز تنها هستند.

با مقداري تامل دريافت كه گويي اين پيام تلويزيوني راست گفته و برخي از انسان ها واقعا در تنهايي دروني عميقي به سر مي بردند و به دنبال همراهي همپا مي گردند.

 از اين رو اين پيام مي تواند در افکار عمومي جامعه جاي خوش کند تا با اقناع و تهيج افکار عمومي بتواند در کنار هر انساني قرار بگيرد و آنها را از تنهايي برهاند.

هر چه بيشتر دقت مي كنيم، احساس نياز انسان ها از در اختيار داشتن يك اپراتور تلفن همراه گذشته و الان يك گوشي تلفن همراه با يك سيم كارت و داشتن بسته هاي اينترنتي بيشتر شهروندان شده است.

امروزه فضاي مجازي با كنار زدن همه اطرافيان انسان ها، اولويت اول آن ها شده است. فضاي مجازي توانسته به تنهايي احساس نياز زيادي در دل و افكار مردم فراهم كند تا سرماي خودش را جايگزين گرماي كانون خانواده ها كند.

لالايي مادرانه و داستان هاي قديم پدرانه كه امروز جاي خود را به بازي هاي اندرويدي در تبلت ها داده اند، شايد هرگز نمي دانستند با كنار رفتنشان چگونه افسردگي و تنهايي دروني را مهمان دلهاي بزرگسالان آينده مي كنند.

اگر در فلسفه وجودي فضاي مجازي دقت كنيم، دنيا را به يك دهكده جهاني تبديل كرده و محدوديت مكاني را تا حدود زيادي از بين برده است، اما فضاي مجازي همانقدر كه افراد دور را نزديك كرده، اطرافيان نزديك را نيز از هم دور كرده است.

اگر در كانون گرم خانواده و دور كرسي هاي خانه پدربزرگ درس كار ، معرفت و زندگي مي آموختيم، امروز در زير سايه سنگين فضاي مجازي درس ورود به حريم خصوصي و تعرض به شخصيت ديگران و بي عفتي در كلام و رفتار را آموخته ايم.

فرزندان كه تا چند سال پيش بي واسطه مهمان آغوش پدر و مادران بودند، امروز با واسطه اي به نام فضاي مجازي مواجه شدند كه مادر و پدر و فرزند را مخاطب خودش كرده است.

تا وقتي كه لايك جاي مادر و كامنت جاي پدر، فوروارد پست جاي سفرهاي خانوادگي و استاتوس جاي جمع هاي خانوادگي را بگيرد، يقينا انسان ها روز به روز تنها تر خواهند شد.

افزايش هزينه ها و توجه بيش از حد به مسايل مادي كه موجب اشتغال سخت پدر و مادران شده است، كودكان نو پا را در قفس تخت خواب ها و مرد عنكبوتي و بت من حبس كرده تا شايد با سخت كار كردن خانواده و تنهايي فرزند، اين كودك عضو موثري براي جامعه آينده باشد.

امروز كه حقوق و عرق هاي جبين پدر صرف خريد شارژ بسته هاي اينترنتي مي شود،بايد بدانيم كه توجه بيش از حد به فضاي مجازي و خصوصا به مطالب فاقد فوايد آن ضرر هاي روحي و اجتماعي سنگيني را به افراد كوچك و بزرگ جامعه وارد مي كند.

 پدر كه پس از يك روز سخت كاري، براي جلب آرامش و آسايش، خانه را به عنوان ماواي خود برمي گزيند، گويي ديگر جايي در اين خانه نداشته با صرف هزينه براي بسته هاي اينترنتي با رقيب سر سختي مواجه شده و براي دوري از تنهايي راهي جز پيوستن به شبكه هاي اجتماعي ندارد.

وقتي كه پدر و مادران گذشته ده فرزند را نگه داري مي كردند، بسيار تاسف برانگيز است كه امروز ده فرزند نمي توانند يك پدر و مادر پير را نگه دارند و بجاي نگه داري از آن ها، مشغول نگه داري از قاب و صفحه گوشي هستند و اين مولود تكنولوژي را با گارد هاي رنگارنگ و روكش هاي گلس و شيشه اي در پرقو محافظت مي كنند.

جالب است بدانيم كه اين فضاي مجازي مختص به نسل امروز نبوده و همين پدر و مادر هاي پير نيز براي عقب نماندن از كلاس كار و فرزندان امروزي در تخت هاي آسايشگاه سالمندان مشغول به چت و گفتگو در اين فضا هستند و موبايل ها را به گردن آويخته و آن را از رگ گردن به خود نزديك تر كرده اند كه با پيوستن نسل قديم به اين دهكده جهاني، چرخه تنهايي اجتماع در حال تكامل يافتن است.

يكي از ميهماني هاي مجازي كه امروزه مرسوم شده، ارسال پيامك هاي انبوهي است كه هر موقع بخواهد بدون هيچ اذني وارد فضاي خصوصي اشخاص شده و حتي هزينه ورود خود را نيز بدون اختيار صاحب سيم كارت دريافت مي كند تا يكي ديگر از نمونه ها ي ارزش گريزي را در فضاي مجازي شاهد باشيم.

شهروند ايراني كه شب ها را در شب نشيني هاي دوستانه و آخر هفته ها را در منزل اقوام خوش ميگذراند، امروز در چاه افسردگي و تنهايي خود در فضاي مجازي فرو رفته و حتي برادر زاده و  خواهر زاده و ديگر اقوام جديد اش را به چهره نمي شناسد و شايد فقط تولد آن را با گوش شنيده باشد.

در روزگار ما انگار زيبا ترين چهره براي انسان ها بك گراند گوشي ها شده است و بايد با خود بگوييم راستي عجب دنياي بي کسي است كه ما مي گوييم هيچ کس تنها نيست ولي بايد بدانيم كه هيچ كس هم با هيچ كس نيست.

با اين وجود همه چيز دست به دست هم داده است تا ما بعنوان يك شهروند ايراني پر از تاريخ و فرهنگ با لهجه انگليسي و آمريكايي سخن گفته، با دلقك بازي اروپايي ها بخنديم، با اختراع شرق آسيايي ها به هيجان بياييم و با مدل هاي غربي انس گرفته و كريسمس آن ها جشن بگيريم، تا اين زندگي به قيمت با همه بودن و با هيچ كس نبودن ادامه پيدا كند.

هرگز قصد ديدن نيمه خالي ليوان را نداريم ولي وقتي که تشخيص آب از الکل سفيد برايمان بسيار سخت است نيمه پر ليوان هم فايده اي براي تشنگي ندارد بلکه آلام و درد را بيشتر مي کند.

با درک تاثير رسانه ها بر افکار و زندگي و رفتار مردم مي توان دريافت كه در اختيار گرفتن رسانه ها کار بسيار سخت و ناممکن است ، اما مديريت استفاده از آن مي تواند در کاهش اثرات منفي و چالش ها و آسيب هاي فراروي آن موثر باشد.

شايد تنها دوا و دارو و كمپي كه بتواند تنهايي وجودي معتادان فضاي را از آن ها سلب نمايد، القا فرهنگ استفاده صحيح و به اندازه و با بكارگري حدود قانوني از اين فضاي بي حد و حدود به جامعه است.

 فضاي مجازي مي تواند به عنواني يك سرباز مطيع در خدمت جامعه باشد تا با استفاده از آن بسياري از مشكلات روز مره و كاري را بر طرف كند، اما اگر نحوه برخورد و استفاده از آن را نياموزيم اين فضا به بزرگترين دشمن ما در كره خاكي مبدل شده و ما را از زندگي آرام و راحت دور خواهد كرد.

پژوهشگران عرصه اجتماعي بايد رفع اين معضل اجتماعي را براي خود تكليف دانسته و به بررسي آسيب ها و چالش هاي فضاي مجازي بر روابط اجتماعي بپردازند زيرا امروزه چالش هاي فضاي مجازي به عنوان يک مسئله اجتماعي با ابعاد وسيع مي باشد که برررسي و شناخت و ارائه راهکارهاي کاربردي براي آن مي تواند از پيامدهاي منفي آن در جامعه بکاهد.

تهيه و تنظيم : باقر رجبي ويسرودي :کارشناسي ارشد  رشته پژوهش علوم اجتماعي

 منبع: پایگاه خبری پلیس ایران  News.police.ir 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 715
برچسب ها : آيا كسي تنها نيست, باقر رجبی ویسرودی , کارشناسي ارشد,رشته پژوهش علوم اجتماعي,(نگاه جامعه شناختی به روابط اجتماعی در عصر ارتباطات), فضاي مجازي,لالايي مادرانه و داستان هاي قديم پدرانه,شب نشيني هاي دوستانه و آخر هفته ها,چند روز بود كه هر وقت تلويزيون را روشن مي كردم با عبارت تکراري اي با مضمون ,

تاريخ : جمعه 15 بهمن 1395 | 11 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

فضای مجازی تهدید یا فرصت

امروزه فضای سایبری روز به روز در حال گسترش و پیشرفت است و این پیشرفت به گونه ای بوده که می توان ردپای آن را در زندگی روزمره افراد عادی جامعه، در مدیریت کلان دولت ها، در برنامه ریزی های مهم و استراتژیک و یا حتی در بازی کودکان مشاهده کرد.

معمولا زمانی که صحبت از اینترنت، فضای سایبری و مجازی می شود، ذهن خیلی از مردم به سمت سایت و صفحات وب معطوف می شود و این در حالی است که این فضا تنها به صفحات سایت ها ختم نمی شود و در بسیاری از ابعاد حضور دارد، برخی از مهمترین این ابعاد عبارتند از: وب سایت ها، وبلاگ ها، اتاق های گفتگو (چت روم ها)، شبکه های اجتماعی مجازی، بانک های اطلاعاتی دیجیتال، بازی های آنلاین و آموزشگاه های الکترونیک.

فضای مجازی در هر تعبیری و با هر تعریفی، قلمرویی وسیع، بدیع و بکر است که برای ساکنان خود امکانات، آزادی ها، فرصت ها، دلهره ها، آسیب ها و محدودیت های نوینی را به همراه دارد و به تعبیری فضای مجازی، همانند هر مقوله ی دیگری که در عالمِ واقع وجود دارد، باید از منظر تهدید و فرصت، توأماً دیده شود. فضای مجازی، سکه ای است که باید دو روی آن را با هم دید. رویی که ناظر به فرصت ها و نقاط قوت آن بوده و روی دیگر که ناظر به تهدیدهای این فضا می باشد. باید دانست که شناخت صحیح فضای مجازی و به تبع آن، استفاده ی صحیح و در عین حال حداکثری از این پدیده ی دنیای مدرن، مستلزم شناخت و سپس لحاظ کردن هر دو روی سکه است.

فضای مجازی یا اینترنت پدیده ای نو به شمار می آید و این دستاورد فن آوری جدید توانسته است تحول عظیمی را در زندگی بشر امروزی ایجاد کند تا آنجا که تمام زوایای زندگی اعم از آموزش، پژوهش، فرهنگ، اقتصاد، تجارت، ارتباطات و… را تحت تأثیر خود قرار داده است و در عصر کنونی ناگزیر از این ابزار هستیم. البته خود این ابزار، یک فرصت طلایی است که اگر به درستی از آن استفاده شود می توان به کمک آن در اقصی نقاط جهان حضور یافت و با کمترین هزینه بیشترین دستاورد را در جهت رشد مادی و معنوی انسان داشت و بیگانگی و ناآشنایی با آن، چه بسا جامعه و فرد را دچار کندی و سستی و عقب ماندگی کند.

اما باید دقت کرد که این دستاورد عظیم می تواند به جای فرصت، تهدید باشد و ممکن است به جای استفاده صحیح، زمینه ای برای تخریب و فساد گردد. پس همان گونه که این فن آوری فرصتی جدی و استثنائی است، می تواند تهدیدی جدی و خطرناک باشد.

اینترنت توانسته است حریم خصوصی فرد و خانواده را به خطر اندازد و فضای مجازی، دسترسی به آن را آسان کرده است. این امر، آثار تخریبی فردی و اجتماعی فراوانی را به همراه داشته، حرمت ها شکسته، از حریم خانواده پرده برداشته و دوستی های ناروا و فساد و منکرات را به دنبال آورده است. آیا این یک تهدید جدی نیست؟ آیا بدین ترتیب، اخلاق و فرهنگ جامعه مخدوش نشده است؟

باید توجه داشت که مصادیق حریم ناآشکار افراد که در دین مبین اسلام شناخته و محترم شمرده شده است تماماً در فضای مجازی نیز حریم خصوصی است و هر گونه ره گیری، نگاه، شنود و… که امنیت روانی و آبروی فرد با خانواده را تهدید کند، حرام قطعی است و آلوده شدن به ورود در این عرصه (خصوصاً با توجه به سهل الوصول بودن آن) می تواند جامعه را به فساد و تباهی بکشاند.

از این رو ما وظیفه داریم بر خود نظارت کنیم و گمان نکنیم که سرکشیدن به حریم دیگران از طریق فیلم و عکس و ماهواره و اینترنت، تجاوز نیست بلکه هر گونه حرمت شکنی و دست درازی به محیط امن دیگران اگر چه در فضای مجازی باشد، حرام و گناهی نابخشودنی است.

در این مجال، تذکر دو مطلب ضروری است:

گاه مشاهده می شود که افراد با شخصیت و متدین که به مسائل شرعی و حرام و حلال پایبند هستند، بر اساس نیاز و ضرورتِ کاری خود در استفاده زیاد از اینترنت، دیدن بعضی از تصاویر غیر مجاز به سبب تکرار برای آنان عادی و معمول شده است و با غفلت مرتکب حرام می شوند، در حالی که این گونه افراد باید بیشتر از خود مراقبت کنند و بیشتر مواظب دسیسه های شیطانی باشند.

باید دانست که انسان به مرور زمان آلوده و در مواجهه با گناه بی تفاوت می شود و قدم به قدم زشتی و پلیدی گناه در ذهن انسان کم رنگ می گردد و او را تا سقوط کامل پیش می برد.

دنیای امروز را دنیای شیشه ای نامیده اند؛ یعنی هر کس و هر جا که باشی، تو را می بینند.

دستگاه های اطلاع رسانی آنچنان پیشرفت کرده است که گویا انسان حریم امنی ندارد. رایانه، اینترنت، دوربین های مخفی و آشکار، موبایل، دستگاه شنود و… ابزارهایی از این قبیل اند که دانسته یا ندانسته اطراف ما را احاطه کرده اند. از این رو همگان باید به شدت از خود پاسداری و مواظبت کنند زیرا لزوم حفظ امنیت روان، آبرو و ملاک های شخصیتی انسان کمتر از حفظ سلامت جسم او نیست.

محافل خصوصی شما در معرض خطر هستند! ممکن است فرزند شما در اتاق خود تنها باشد ولی در واقع تنها نیست. ممکن است دوربین و موبایل و رایانه شما در اختیار دیگری قرار گیرد. ممکن است تلفن همراه یا رایانه شما به علت خرابی به تعمیرگاه فرستاده شود و تصاویر خانوادگی شما در حافظه دستگاه باشد. ممکن است در مراسم عروسی با موبایل و یا… از شما تصویربرداری شود. ممکن است به اشتباه و یا از روی عمد، تصاویری از شما از طریق بلوتوث مورد دستبرد واقع شود و سرانجام در اختیار افراد فرصت طلب مزدور و بی عفت قرار گیرد و آنچه نباید رخ دهد.

پس ضروری است که از جسم و جان و روان و آبرو و ناموس و فرزندان و خانواده خود بیشتر مواظبت کنیم.

گردآورنده: معین رمضانی – کارشناس فقه و مبانی حقوق اسلامی



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 667
برچسب ها : گردآورنده, معین رمضانی – کارشناس فقه و مبانی حقوق اسلامی فضای مجازی تهدید یا فرصت,

تاريخ : سه شنبه 13 مهر 1395 | 3 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

اولین برف سال ۱۳۹۵ ارتفاعات تورارکوه روستای جلیسه را سفیدپوش کرد.

حسین یکتا گفت: اولین برف سال 1395  ارتفاعات تورارکوه روستای جلیسه را سفیدپوش کرد.

حسین یکتا در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: اولین برف سال ۱۳۹۵ ارتفاعات تورارکوه روستای جلیسه را سفیدپوش کرد.

وی با بیان اینکه بارش برف در نقاط دیگر دیلمان گزارش نشده است، گفت: بارش این برف تنها چندساعت ادامه داشت و هم اکنون وضعیت جوی دیلمان آرام است.

بخشدار دیلمان و پیرکوه خاطرنشان کرد: از یک ماه قبل سوخت مایع در روستاهای دیلمان توزیع شد و گروه های امدادی آمادگی لازم برای بارش برف را دارند.

منبع: پایگاه تحلیلی سیاهکل

 

 



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 673
برچسب ها : اولین برف سال ۱۳۹۵ ارتفاعات تورارکوه روستای جلیسه را سفیدپوش کرد,بارش این برف تنها چندساعت ادامه داشت و هم اکنون وضعیت جوی دیلمان آرام است,

تاريخ : سه شنبه 13 مهر 1395 | 3 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

برای کـودکان خـودالگوی مناسبی باشیم

دوران کودکی دوران بسیارحساس و مهمی است چون در این زمان شخصیت کودک شکل می‌گیرد واخلاق و رفتار و عادات و حتی افکار او پایه گذاری می‌شودپس اهمیت تعلیم و تربیت در این دوره بسیارحیاتی است و نباید آن را ناچیز و کم اهمیت شمرد و این وظیفه مهم برعهده پدرومادراست که این انسان کوچک را برای خود و آینده‌‌اش پرورش دهند.حال این سئوال مطرح است که والدین چه قدر با شیوه‌های تربیت کودک آشنایی دارند؟

 اغلب والدین سعی می‌کنند بهترین روش را برای تربیت فرزندان خود انتخاب کنند تا آنها در آینده ازجایگاه و منزلت اجتماعی مناسبی برخوردارشوند.کارشناسان امرتعلیم وتربیت تاثیر محبت والدین در کودک را بیشتر از امکانات رفاهیو نیز اقتصادی می‌دانند و معتقدندکودک لباس‌ها و اسباب‌بازی‌های گرانقیمت و رنگارنگ را بدون مهر و محبت پدر و مادرش نمی‌خواهد او جویای محبت واقعی است یعنی محبتی که آثارش در رفتار و گفتار والدین آشکار و ملموس باشد.برای مثال، یک لباس معمولی اگر با بیان جملات ساده و زیبایی مثل «چقدر این لباس به تو می‌آید»یا«با این لباس چقدر زیبا  شده‌ای» و... همراه باشد در نظر کودک همین لباس معمولی به لباس رویاهایش تبدیل می‌شود یا خرید اسباب بازی‌های گران قیمت، کودک را به اندازه بازی با پدر و مادر خوشحال نمی‌کندچون بازی با پدر و مادر حتی بدون هیچ گونه اسباب بازی ای بهترین و قشنگ‌ترین لحظات را برایش رقم می‌زند.به این ترتیب، کودک از نوازش‌ها، بوسه‌ها، در آغوش گرفتن‌ها، تبسم‌ها و حتی از آهنگ محبت‌آمیز سخنان پدر و مادرش احساس محبت می‌کند.یکی دیگر از مهم‌ترین عواملی که در تربیت کودک موثر است، تربیت غیر کلامی ‌است.تربیت غیرکلامی ‌بیشتر از تربیت کلامی‌ اثر می‌گذارد؛ زیرا بچه‌ها دوست ندارند مدام مورد نصیحت قرار بگیرند، آنها در مقابل نصیحت‌های ما ، یا دوباره آن کار را تکرار می‌کنند یا شروع به جرو بحث می‌کنند.اما متاسفانه بعضی از والدین تربیت کودک را به پند واندرز و امر و نهی می‌دانند و فکر می‌کنند ‌ فقط زمانی که با فرزندشان مشغول صحبت و امر ونهی هستند به تربیت او اشتغال دارند. درحالی که کودکان یک مقلد کامل هستند وآنچه را می‌بینند بهتر یاد می‌گیرند؛ یعنی آنها به رفتار والدینشان می‌نگرند و به گفتار و پند واندرز چندان توجهی ندارند. مثلا، اگر پدر و مادر اهل مطالعه باشند بچه‌ها نیز به کتاب خواندن علاقمند می‌شوند.پس بر ما والدین لازم است،در رفتار و گفتارمان دقت نظر بیشتری داشته، ایرادات رفتاری خود را برطرف و به حداقل برسانیم.زیرا کودکان نیازمند الگوهایی قابل قبول و مطمئن هستند و کلام ما زمانی در فرزندانمان اثرگذار است که خودمان نمونه‌ای عینی برای آنها باشیم.مثلا اگر ما پدر و مادری بداخلاق و پرتوقع باشیم، نمی‌توانیم با پند واندرز فرزند خوب تربیت کنیم چون تقلید والگوبرداری از والدین یکی از عوامل مهم است که سبب یادگیری در کودکان می شود و بطور طبیعی پسر از پدر و دختر از مادرتقلید و الگوبرداری می کندامّا همیشه این چنین نیست.پس طبیعی است که خانواده نقش اساسی در شکل گیری شخصیت و رفتار کودک دارد.محیط گرم و دوستانه خانواده که در آن پدر و مادر و اعضای دیگر خانواده، دارای روابط خوب و صمیمانه هستند.معمولا کودکانی سالم، با شخصیتی مثبت و فعال بار می آیند که بازتاب عشق و علاقه خانوادگی می باشد و برعکس در خانواده های از هم پاشیده و زندگی در محیط  های آلوده و منحرف  وعدم توجه والدین به تعلیم و تربیت صحیح فرزندانشان، زمینه انحرافات اجتماعی را در کودک پایه گذاری می نماید که این امر در نوجوانی به شدت ظاهرمی گردد. بنابراین اگر پدر و مادر نتوانند در طول دوران کودکی و نیز مراحل رشد الگوی صحیح تربیت ، توقع و نیز صرفه‌جویی را به فرزندانشان بیاموزند ، بدون شک آنها در نوجوانی وجوانی بر والدین خود حکومت خواهند کرد و به‌طور طبیعی چون هنوز به درجه رشد و تکامل نرسیده‌اند، نمی‌توانند از عقلشان کمک بگیرند، در نتیجه دچار مشکل و دردسر می‌شوند و والدین را نیز درگیر می‌کنند.پس توصیه می شود به خاطر اینکه دوران کودکی بسیار مهم و حساس است هر مرد و زنی قبل از پدر و مادر شدن باید روش تعلیم و تربیت کودک را بدرستی بیاموزند، زیرا کودکان براساس روشی که در سه سال اولیه زندگی شان اعمال می‌شود، تربیت می‌شوند و آموزش می‌بینند و سبک و قالب رفتاری خاصی پیدا می‌کنند. این سبک رفتاری، نقش بسیار مهمی‌در نوع ارتباطات آنها در طول زندگی‌شان دارد که موجب می‌شود کودکانی با شخصیت های متفاوت شکل بگیرند.

تهیه و تنظیم : باقر رجبی ویسرودی - کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی  



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2471
برچسب ها : باقر رجبی ویسرودی , کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی , برای کـودکان خـودالگوی مناسبی باشیم, باقر, ویسرود, کودکان, الگوی مناسبی, تعلیم و تربیت, دوران کودکی,اهمیت تعلیم و تربیت در این دوره بسیارحیاتی است و نباید آن را ناچیز و کم اهمیت شمرد و این وظیفه مهم برعهده پدرومادراست که این انسان کوچک را برای خود و آینده‌‌اش پرورش دهند,حال این سئوال مطرح است که والدین چه قدر با شیوه‌های تربیت کودک آشنایی دارند ,

تاريخ : شنبه 3 مهر 1395 | 9 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

اهورا فلاح فرزند جمهور فلاح یکی از اساتید برجسته ورزش رزمی کانگ فو توآ ۲۱ شهرستان سیاهکل به دلیل غرق شدن در رودخانه ازبرم جان خود را از دست داد. 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درسیاهکل، در روزهای گذشته اهورا فلاح فرزند جمهور فلاح یکی از اساتید برجسته ورزش رزمی کانگ فو توآ ۲۱ شهرستان سیاهکل به دلیل غرق شدن در رودخانه ازبرم جان خود را از دست داد. در این روزها شایعات زیادی مبنی بر چگونگی غرق شدن وی به گوش ها می رشد. به همین جهت خبرنگار  برای روشن شدن این حادثه تلخ، جویای ماجرا شد. به گزارش خبرنگار ، مرحوم اهورا فلاح که خود یکی از کانگ فوکاران خوش اخلاق بود و درجه راهدانی در این رشته ورزشی داشت، به همراه چهل نفر از مربیان و پدر و مادر خود برای انجام تمرینات رزمی به روستای ازبرم می رود.

وی یکی از اعضای تیم انتظامات گروه بود و البته به گفته دوستان، همرزمان و شاگردانش؛ یکی از با اخلاق ترین و منظم ترین این گروه نیز محصوب می شد.

راهدان اهورا فلاح به همراه چهار نفر از رزمی کاران در فاصله ۱۰۰ متری با سایر اعضای گروه، در رودخانه ازبرم که هیچ نشانه ای از وجود چاه که بر اثر برداشت غیر اصولی رودخانه در زیر آب به وجود آمده بود نداشت؛ برای شنا به داخل آن می رود.

هر چهار نفر در حال غرق شدن بودند که سه نفر از آنها نجات می یابند و آب گل آلود اهورا را به عمق برده و با وجود جستجوی پدر و دیگر مربیان ورزیده؛ هیچ اثری از وی در زیر آب پیدا نمی شود.

بلافاصلاه با هلال احمر و اورژانس تماس گرفته شد.

با تلاش های فراوان اعضای گروه توانستند اهورا را پیدا کرده و به خارج از آب منتقل کنند و پس از آن گروه های امدادی نیز برای احیای پیکر بی جان وی تلاش کردند اما تلاشی که بی فایده بود.

به گزارش درسیاهکل، راهدان اهورا فلاح از سن پنج سالگی رشته ورزشی کانگ فو توآ ۲۱ را نزد پدر و مادر خود که از اساتید این رشته ورزشی هستند آغاز کرد و به یکی از مربیان این رشته تبدیل شد.

وی دانشجوی رشته معماری بود که در کمال تأسف در سن ۱۹ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

تصاوير مرحوم راهدان اهورا فلاح

منبع: پايگاه تحليلي در سياهكل



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2775
برچسب ها : به گزارش پایگاه خبری تحلیلی درسیاهکل, در روزهای گذشته اهورا فلاح فرزند جمهور فلاح یکی از اساتید برجسته ورزش رزمی کانگ فو توآ ۲۱ شهرستان سیاهکل به دلیل غرق شدن در رودخانه ازبرم جان خود را از دست داد, در این روزها شایعات زیادی مبنی بر چگونگی غرق شدن وی به گوش ها می رشد, به همین جهت خبرنگار,برای روشن شدن این حادثه تلخ, جویای ماجرا شد, به گزارش خبرنگار , مرحوم اهورا فلاح که خود یکی از کانگ فوکاران خوش اخلاق بود و درجه راهدانی در این رشته ورزشی داشت, به همراه چهل نفر از مربیان و پدر و مادر خود برای انجام تمرینات رزمی به روستای ازبرم می رود,

تاريخ : سه شنبه 1 تير 1395 | 0 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

آدرس و تلفن آیت الله تبریزیان حكيم  طبیب اسلامی

آدرس مطب آیت الله تبریزیان در قم

جهت نوبتگیری بصورت حضوری در ساعت 12 ظهر از شنبه تا چهارشنبه به آدرس زیر مراجعه کنید 

قم ، نیروگاه ، نرسیده به میدان نبوت ، کوچه 52 ، حسینیه موسی بن جعفر 

 جهت نوبت گیری تلفنی از ساعت 10 تا 12 صبح شنبه تا چهارشنبه 09901535927

به جهت ازدحام نوبت گیری ، مکرّر تماس گرفته شود تا جواب دهد. ( فقط در همین ساعت(

برای دریافت نوبت از آیت الله تبریزیان می توانید از از ساعت ۱۰ الی ۱۲ روز شنبه تا چهارشنبه با شماره ۰۹۹۰۱۵۳۵۹۲۷ و ۰۹۹۰۱۵۳۵۹۲۸ تماس حاصل نمایید.

زمان ویزیت: از شنبه تا چهارشنبه معمولا از ساعت ۱۵ تا نماز مغرب
برای دریافت داروهای آیت الله تبریزیان در محل شهر خود می توانید از روز شنبه تا چهارشنبه با شماره های زیر تماس بگیرید:

تماس از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر با شماره های ۰۹۹۰۲۱۳۳۲۹۴ – ۰۹۹۰۲۱۳۳۲۹۵ – ۰۹۹۰۲۱۳۳۲۹۶ – ۰۹۹۰۲۱۳۳۲۹۷

تماس از ساعت ۱۶ الی ۲۰ با شماره ۰۹۱۶۲۳۴۲۴۰۳ – ۰۹۱۵۶۶۱۲۷۸۴ – ۰۹۱۵۶۶۱۲۷۹۴

شهر کرج آقای قاضی میرسعید  داروخانه مجاز:

http://www.abbastabrizian.com/وب سايت رسمي



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 3951
برچسب ها : آدرس و تلفن آیت الله تبریزیان حكيم,طبیب اسلامی,آدرس مطب آیت الله تبریزیان در قم,جهت نوبتگیری بصورت حضوری در ساعت 12 ظهر از شنبه تا چهارشنبه به آدرس زیر مراجعه کنید, قم , نیروگاه , نرسیده به میدان نبوت , کوچه 52 , حسینیه موسی بن جعفر,جهت نوبت گیری تلفنی از ساعت 10 تا 12 صبح شنبه تا چهارشنبه ,

تاريخ : يکشنبه 16 خرداد 1395 | 0 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

شیطانسبزگریهخندهدلشکستهقوی

مناظرگردشگري در لاهيجان

مسافران و گردشگرانی که برای فرار از زندگی شهری به سوی طبیعت کشیده می‌شوند، می‌توانند شهرستان لاهیجان را به عنوان مقصد سفرهای خود در هر فصل از سال انتخاب کنند.

لاهیجان در همه فصول سال علی الخصوص بهار بهترین وضعیت جغرافیایی را دارد، فضای سرسبز و دلنشین کوه ها و جنگل های سرسبز آن لطافتی خاص به روح های لطیف انسان‌ها می‌دهد. این شهرستان یکی از مهمترین و ارزشمندترین جلوه های جهانگردی و توریستی ایران به شمار می آید که برای توسعه و گسترش صنعت گردشگری از توانایی های قابل توجهی برخوردار است.

این شهرستان از نظر ژئومرفولوژی و ناهمواری ها به سه منطقه جلگه ای، کوهپایه ای و کوهستانی تقسیم شده است.

بدین ترتیب شهرستان لاهیجان با وجود باغات زیبای چای و مناطق ییلاقی خوش آب و هوا دارای جاذبه توریستی بوده و هرساله مسافران زیادی را از دیگر شهرهای کشور جذب می کند و موقعیت شهرستان به گونه ایست که به دلیل مناطق ییلاقی و باغات زیبای چای بسیار از جاذبه های توریستی داخلی و خارجی برخورداراست و بستر مناسب برای توسعه صنعت گردشگری را دارد.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1655
برچسب ها : مسافران و گردشگرانی که برای فرار از زندگی شهری به سوی طبیعت کشیده می‌شوند, می‌توانند شهرستان لاهیجان را به عنوان مقصد سفرهای خود در هر فصل از سال انتخاب کنند,لاهیجان در همه فصول سال علی الخصوص بهار بهترین وضعیت جغرافیایی را دارد, فضای سرسبز و دلنشین کوه ها و جنگل های سرسبز آن لطافتی خاص به روح های لطیف انسان‌ها می‌دهد, این شهرستان یکی از مهمترین و ارزشمندترین جلوه های جهانگردی و توریستی ایران به شمار می آید که برای توسعه و گسترش صنعت گردشگری از توانایی های قابل توجهی برخوردار است,

تاريخ : دوشنبه 27 ارديبهشت 1395 | 1 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

شیطانخندهگریهقوینهقوی

از مصطفی رحیم پور بیدرونی معروف به (كل شريف ) شاعر و خواننده نامی و خوش صدای شرق گیلان تجلیل به عمل آمد.

کنسرت موسیقی محلی گروه حزین به سرپرستی فرخ کهنسال و خوانندگی مصطفی رحیم پور شاعر گیلک سرا و از اساتید آواز و موسیقی بومی شرق گیلان درسیاهکل برگزار شد.

از مصطفی رحیم پور بیدرونی شاعر و خواننده نامی و خوش صدای شرق گیلان که متولد روستای بیدورن از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل می باشد تجلیل به عمل آمد.

رحیم پور بیش از ٢٠ ترانه و آهنگ در اختیار خوانندگان قرار داده و خود نیز بیش از ده ها ترانه را خوانده و تحقیقات قابل توجهی در موسیقی آئینی، فولکلور و آداب و رسوم منطقه گیلان انجام داده است.

وی دو جلد کتاب به زبان محلی با نام گیله شول توسط حوزه هنری استان گیلان به چاپ رساند و سه سی دی به نام های کل شریف، دست کلاو، شومار و عروس و غول حیدر نیز منتشر کرده است.

در این کنسرت ضمن نکوداشت این هنرمند، اسلامی فرماندار و کاظمی شهردار سیاهکل از نقش برجسته ای که به پاس سال ها تلاش وی در زمینه ترانه و موسیقی محلی توسط هادی شریف زارع طراحی شده بود، رونمایی کردند.قبل از رونمایی نقش برجسته؛ مستند هفده دقیقه ای رحیم پور پخش شد.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2670
برچسب ها : از مصطفی رحیم پور بیدرونی معروف به (كل شريف ) شاعر و خواننده نامی و خوش صدای شرق گیلان تجلیل به عمل آمد,کنسرت موسیقی محلی گروه حزین به سرپرستی فرخ کهنسال و خوانندگی مصطفی رحیم پور شاعر گیلک سرا و از اساتید آواز و موسیقی بومی شرق گیلان درسیاهکل برگزار شد,

تاريخ : دوشنبه 27 ارديبهشت 1395 | 1 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

لزوم احياء سبك زندگي اسلامي و ايراني در تحقق اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل

مقدمه

اقتصاد مقاومتی و پیرو آن سبک زندگی ازمهمترین مباحثی است که می‌تواند جامعه را از مشکلات و مسائل اقتصادی برهاند و اندیشه بیداری اسلامی را در میان مسلمانان شعله ور نماید. اقتصاد مقاومتی یک بحث تئوریک محض مختص دانشگاه و حوزه نیست، بلکه بیشتر اقتصاد کاربردی است. اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست، یک واقعیت اقتصادی است که شاخص‌‌‌های آن ریشه در عمل دارد، نه حرف. در خصوص سبک زندگی الهی و اسلامی نیز که مستقیماً با اقتصاد مقاومتی در ارتباط است ما الگوهای فراوانی فراروی خود داریم که در شرایط فعلی تنها نیازمند اجرایی نمودن آن هستیم. خوشبختانه دین مبین اسلام دین کاملی بوده و در قرآن کریم نیز به همه موارد به صورت مجمل و کلی در جهت دستیابی انسان به سعادت دنیوی و اخروی اشاره شده است. بنابراين باید زندگی مسلمانان همانند و مطابق با سبک زندگی اسلامی باشد. برای مثال خوراک، پوشاک، مسکن و ازدواج که چهار شاخصه اساسی هستند باید براساس شریعت اسلامی صورت پذیرد. افراد ثروتمند نیز باید در عین ثروتمندی، قناعت را پیشه خود سازند و از سوی دیگر آنان باید الگوی مصرف خود را تغییر داده و برای برقراری عدالت، قسمتی از ثروت خود را به فقرا انفاق کنند. بی شک اگر زندگی قرآنی در جامعه رواج یابد شاهد هیچ مشکلی در جامعه نبوده و تمامی انسان ها می‌توانند از یک زندگی آرام و مسالمت آمیز برخوردار باشند.

اقتصاد مقاومتی وسبک زندگی

اقتصاد مقاومتی نیازمند بازنگری در شیوه و سبک زندگی مدرن به سبک اسلامی و ایرانی است به طوری که موضوع توجه به سبک زندگی اسلامی ایرانی با فرمایشات مقام معظم رهبری وارد فاز تازه‌ای شده است .رهبر معظم انقلاب در بسياري از فرمایشات خود بحث کاملی را در خصوص سبک زندگی ارائه فرمودند که این فرمایشات باید به عنوان یک سند فرهنگی برای تحول در جامعه چه از سوی مسئولان و چه از سوی مردم، مورد توجه و عنایت ویژه قرار داد. ايشان همچون طبیبی حاذق به درستی علت اصلی بیماری مبتلا به جامعه را تشخیص دادند و آن الگوی سبک زندگی است. الگویی که متأثر از آداب و اصول اسلامی و ایرانی است و سبک زندگی یک انسان مسلمان ایرانی را از یک فردی که تحت تأثیر فرهنگ غربی است متمایز می می‌کند. رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر ضرورت دستیابی به اقتصاد مقاومتی تأکید فرموده‌اند و بسیاری از صاحب نظران و اقتصاددانان نیز معتقدند که بنای اقتصاد مقاومتی از دل رفتارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم بیرون می آید، بنابراین رابطه مستقیم و مثبتی میان اجراي اقتصاد مقاومتی در کشور و نحوه و سبک زندگی و فرهنگ اقتصادی و الگوی ذهنی و رفتاری جامعه وجود دارد. بنابراین همان گونه که بسیاری از اقتصاددانان ریشه اقتصاد را در فرهنگ می‌دانند، به درستی رهبر فرزانه انقلاب مسیر را برای مردم و مسئولان معین فرمودند و ریشه اقتصاد مقاومتی دراحياء الگوی سبک زندگی بر اساس الگوی اسلامی و ایرانی است که اندیشمندان، نخبگان و اساتید و دانشجویان باید عزم خود را جزم کنند تا الگویی کارآمد را برای سبک زندگی اسلامی و ایرانی مردم ارائه کنند.

تاثير سبک زندگی در مصرف

سبک زندگی کنونی مردم ایران، ثمره ای جز مصرف کالاهای خارجی ندارد و بدون تغییر در چنین رویکردهایی، نباید انتظار رشد مصرف کالاهای داخلی را داشته باشیم. دولت باید از واردات بی رویه کالا به کشور جلوگیری کند، چرا که ورود کالای خارجی به داخل کشور باعث ضربه زدن به تولیدکنندگان داخلی می‌شود. سبک زندگی اسلامی و حمایت از کارگر ایرانی باید تقویت شود زیرا اسلام انسان را دعوت به کار می کند و توصیه می کند که کار را کامل انجام دهد. بنابراين در صورت تولید یک کالا در داخل کشور نباید همان کالا از خارج وارد کشور شود و مصرف نکردن کالای داخلی و روی آوردن به مصرف کالای خارجی، یک ضعف فرهنگی و عدم مسئولیت‌پذیری نسبت به جامعه است. عدم مصرف کالای داخلی، بیکاری جوانان را به دنبال دارد و عدم حمایت از  تولیدکنندگان در کشور باعث بروز مشکلات اقتصادی مي شود. باید از ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده بهینه نماییم واقتصاد مقاومتی نباید فقط در حد حرف باشد بلکه باید به آن عمل کنیم و این امر احتیاج به عزم ملی دارد و باید در این مورد بیانات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهیم. ﻣﻬﻤ‌ترین ﻣـﺴﺌﻠﻪ اﻳـﻦ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮاي ﺗﻐﻴﻴﺮ اﻟﮕﻮي ﻣﺼﺮف، ﻓﺮﻫﻨﮓ‌ﺳﺎزي را در دﺳﺘﻮر ﻛﺎر ﻗﺮار دﻫﻴﻢ و ﺑـﺮاي دوره ﻃﻮﻻﻧﻲ در اﻳﻦ راﺑﻄﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﻳﺰي ﻛﻨﻴﻢ. اﺳﺘﻔﺎده از ﻧﻬﺎدﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻛﺎر اﺻﻠﻲ آﻧﻬـﺎ ﭘﺪﻳﺪ‌ار ﺳـﺎﺧﺘﻦ سبک زندگی با ﻓﺮﻫﻨﮓﻣﻄﻠﻮب دینی و اﻧﺘﻘﺎل آﻧﻬﺎ اﺳﺖ، ﺑﺎﻳـﺪ در اوﻟﻮﻳـﺖ ﻗـﺮارﮔﻴـﺮد. ﻧﻘـﺶ ﺧـﺎﻧﻮاده، ﻣﺪرﺳـﻪ، داﻧﺸﮕﺎه، رﺳﺎﻧﻪﻫﺎ و ﺣﺘﻲ ﻧﻬﺎد دوﻟﺖ در ﺟﺎﻳﮕﺎه ﻫـﺪاﻳﺘﮕﺮ ﺑﺎﻳـﺪ در راستای ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪاي ﺟـﺎﻣﻊ ﺗﻌﺮﻳﻒ و از ﺗﻤﺎم ﻇﺮﻓﻴﺖﻫﺎي آﻧﻬﺎ ﺑﺮاي ﻓﺮﻫﻨﮓ‌ﺳﺎزي مطابق با سبک زندگی اسلامی ﺑﻬﺮه ﺟﺴﺖ و در اﻳﻦ‌ﺑﺎره ﻫﺮﮔﺰ ﻧﺒﺎﻳـﺪ ﻓﺮاﻣﻮش ﻛﺮد ﻛﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮ اﻟﮕﻮي ﻣﺼﺮف ﻓﻘﻂ ﺑـﺎ اﻟـﺰامﻫـﺎي ﺣﻘـﻮﻗﻲ و ﻗـﺎﻧﻮنی اﻣﻜﺎن‌پذیر نیست ﭼﺮاﻛﻪ اﻳﻦ اﻣﻮر رﻳﺸﻪﻫﺎي ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ دارﻧﺪ و ﺑﺮاي ﺗﻐﻴﻴﺮ و اﺻﻼح اﺳﺎﺳﻲ آﻧﻬﺎ ﺑﺎﻳـﺪ بخشی از ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺗﻐﻴﻴﺮ یابد.

فرهنگ‌سازی مناسب در مصرف کالاهای داخلی

همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز تأکید فرمودند، یکی از مسائل دیگری که در باب سبک زندگی مؤثر است فرهنگ‌سازی و تبلیغات در جهت مصرف کالاهای داخلی است. مردم باید از طریق رسانه‌های مختلف، از سبک زندگی متأثر از تکنولوژی و راحت‌طلبی، به سبکی از زندگی که تلاش و کوشش در آن تجلی دارد و بیشتر مطابق با فرهنگ اسلامی است روی بیاورند و این نیازمند تبلیغات و فرهنگ‌سازی مناسب در رسانه‌هاست. البته باید توجه داشت که عامل اصلی اثرگذاری تبلیغات در کشور، رعایت صداقت در تبیین مواضع برای مردم است. اگر مردم ببیند که در تبلیغات یک کالا ایرانی معرفی می‌شود، اما در حقیقت تولید داخل نیست و چنین سخن‌هایی در حد شعار است، نه تنها دیگر رغبتی به خرید کالای ایرانی نخواهند داشت، بلکه به علت اینکه اعتماد خود را به دولت از دست می‌دهد، سایر سیاست‌ها نیز محکوم به شکست خواهد بود.

گسترش فرهنگ رزق‌محور در مصرف تولیدات داخلی 

یکی از مسائلی که می‌تواند در حمایت ازتولید داخلي مؤثر باشد و در سبک زندگی اسلامی نیز جایگاه اساسی داشته باشد مسئله‌ی رزق است. مطابق با سبک زندگی اسلامی و بیان آیات و روایات، رزق انسان البته در صورتی که تلاش کافی و لازم را انجام داده باشد، تضمین شده است و نباید نگران تأمین رزق خود باشد. در این شرایط، مسلمانی که در کار تولید و ساخت‌وساز است، روزی خود را از خداوند طلب می‌کند و برای کسب درآمد در حق مردم اجحاف نمی‌کند و بر همین اساس، کالاهای باکیفیت تولید می‌کند و حقوق کارگران را به‌درستی می‌دهد و در بازار نیز تقلب نمی‌کند. اگر چنین برداشتی در میان تولیدکنندگان ما نهادینه شود و سبکزندگی در میان این قشر، اسلامی باشد، بازار کالا هم از نظر کیفیت و هم کمیّت بسیار متحول خواهد شد و مردم نیز منتفع می‌گردند. این امر سبب می‌شود مردمی که مصرف‌کننده‌ی کالاهای داخلی هستند نیز به دلیل دیدن صداقت و کیفیت تولیدکننده، تمایل بیشتری به مصرف این کالاها نشان دهند و از کالاهای خارجی کمتر مصرف‌ کنند و این مسئله نیز موجب گسترش مصرف تولیدات داخل و قدرت یافتن تولیدکننده‌ی داخلی می‌شود.

تقويت اقتصاد جامعه برپايه سبک زندگی

با توجه به مطالب بیان‌شده، می‌توان نتیجه گرفت که هر نوع رشد اقتصادی برای نظام اسلامی مطلوب نیست. به بیان دیگر، اگر رشد اقتصادی به رشد سبک زندگی اسلامی و ایرانی کمک کند و صنایعی را رشد دهد که باعث کاهش وابستگی کشور می‌شوند، می‌تواند برای نظام اسلامی مثمر ثمر باشد. اما رشد بی‌رویه‌ی بخش خدمات در مواردی نظیر پاساژهای فروش لباس و مواد خوراکی و بسیاری از اقلام مصرفی، در کنار رشد رستوران‌ها و مجتمع‌های رفاهی و رشد بانک‌ها که ثمره‌ی رشد بی‌رویه‌ی نقدینگی در کشور است و بسیاری از موارد مشابه دیگر، برای جامعه‌ی اسلامی مطلوب نیست و نیاز است تا همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز بیان کردند، نخبگان و مسئولین برای ایجاد چنین تغییری تلاش کنند. به بیان دیگر، تغییر سبک زندگی و تغییر الگوی مصرف، دو بال تغییر ساختار مردمی اقتصاد هستند و بر یکدیگر متأثر هستند که تغییر در هر یک، به بهبود دیگری کمک خواهد کرد. تغییر ساختار مردمی اقتصاد یعنی تغییر الگوی مصرف و تغییر سبک زندگی از طریق نهادینه کردن مصرف کالاهای داخل در طرف تقاضا و بهبود کیفیت کالای داخل در طرف عرضه محقق خواهد شد. اصلاح الگوی مصرف یکی ازمصادیق مهم  اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی  و استفاده بهینه از منابع و سایر ملزومات و ما یحتاج زندگی باید در همه سازمانها و ادارات دولتی به عنوان یک اصل قرار بگیرد و همه بر اساس موازین اسلامی رفتار کنیم.

برای استقلال همه جانبه در عرصه های مختلف کشور وقتی می توانیم موفق عمل کنیم که از همه جا قطع امید کرده و با بهره گیری از ظرفیت های داخلی و اعتماد به جوانان به استقلال و خودباوری برسیم، بدون شک ترویج سبک زندگی اسلامی دومین مصداق مهم اقدام و عمل در عرصه اقتصاد مقاومتی بوده  و عموم جامعه باید با اجرای این روش در زندگی فردی و اجتماعی نقش خود را در اقدام و عمل به خوبی ایفا کنند. لذا دولت و نهادهای مسئول باید از طریق فرهنگ‌سازی سبک زندگی اسلامی و الگوی مصرف اسلامی، در جهت نهادینه کردن مصرف کالاهای داخلی و بهبود کیفیت کالاهای داخلی گام بردارند تا شرایط برای اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل مهیا شود.

گرد آورنده : معين رمضاني – كارشناس الهيات- گرايش فقه ومباني حقوق اسلامي



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1953
برچسب ها : معين رمضاني – كارشناس الهيات, گرايش فقه ومباني حقوق اسلاميلزوم احياء سبك زندگي اسلامي و ايراني در تحقق اقتصاد مقاومتي, اقدام و عملگسترش فرهنگ رزق‌محور در مصرف تولیدات داخلیفرهنگ‌سازی مناسب در مصرف کالاهای داخلی ,

تاريخ : سه شنبه 21 ارديبهشت 1395 | 11 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

زندگي نامه استاد شهيدآيت الله مطهري

استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

۱-ولادت شهید مطهری : استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

۲ورود به حوزه علمیه : در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال ۱۳۱۶ علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.

۱-ولادت شهید مطهری : استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید. پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد.

۲ورود به حوزه علمیه : در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد عزیمت نموده و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی اشتغال می ورزد. در سال ۱۳۱۶ علیرغم مبارزه شدید رضاخان با روحانیت و علیرغم مخالفت دوستان و نزدیکان، برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم می شود در حالی که به تازگی موسس گرانقدر آن آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی دیده از جهان فروبسته و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن آیات عظام سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمد تقی خوانساری به عهد گرفته اند.

۳- تحصیلات حوزوی استاد مطهری:

اول) دروس علمیدوره اقامت پانزده ساله خود در قم از محضر مرحوم آیت الله العظمی بروجردی (در فقه و اصول) و حضرت امام خمینی ( به مدت ۱۲ سال در فلسفه ملاصدرا و عرفان و اخلاق و اصول) و مرحوم علامه سید محمد حسین طباطبائی (در فلسفه : الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره می گیرد. قبل از هجرت آیت الله العظمی بروجردی به قم نیز استاد شهید گاهی به بروجرد می رفته و از محضر ایشان استفاده می کرده است.

دوم )دروس اخلاقی و عرفانیاستاد شهید مدتی نیز از محضر مرحوم آیت الله حاج میرزا علی آقا شیرازی در اخلاق و عرفان بهره های معنوی فراوان برده است. نیز از دروس اخلاقی و عرفانی امام خمینی بهره برد.

ازاساتید دیگر استاد مطهری می توان از مرحوم آیت الله سید محمد حجت ( در اصول) و مرحوم آیت الله سید محمد محقق داماد (در فقه) نام برد.

۴-فعالیتهای دینی (مذهبی وسیاسی استاد)وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشته و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده است.

اول)فعالیتهای مذهبیدر سال ۱۳۳۱ در حالی که از مدرسین معروف و از امیدهای آینده حوزه به شمار می رود به تهران مهاجرت می کند . در تهران به تدریس در مدرسه مروی و تألیف و سخنرانیهای تحقیقی می پردازد. در سال ۱۳۳۴ اولین جلسه تفسیر انجمن اسلامی دانشجویان توسط استاد مطهری تشکیل می گردد . در همان سال تدریس خود در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران را آغاز می کند. در سالهای ۱۳۳۷ و ۱۳۳۸ که انجمن اسلامی پزشکان تشکیل می شود . استاد مطهری از سخنرانان اصلی این انجمن است و در طول سالهای ۱۳۴۰ تا ۱۳۵۰ سخنران منحصر به فرد این انجمن می باشد که بحثهای مهمی از ایشان به یادگار مانده است.

دوم)فعالیتهای سیاسی:

الف)درقیام پانزده خرداد: ایشان همواره در کنار امام بودبه طوری که می توان سازماندهی قیام پانزده خرداد در تهران و هماهنگی آن با رهبری امام را مرهون تلاشهای او و یارانش دانست. در ساعت ۱ بعد از نیمه شب روز چهارشنبه پانزده خرداد ۱۳۴۲ به دنبال یک سخنرانی مهیج علیه شخص شاه به وسیله پلیس دستگیر شده و به زندان موقت شهربانی منتقل می شود و به همراه تعدادی از روحانیون تهران زندانی می گردد. پس از ۴۳ روز به دنبال مهاجرت علمای شهرستانها به تهران و فشار مردم، به همراه سایر روحانیون از زندان آزاد می شود.

ب)هدایت هیئتهای موتلفه: پس از تشکیل هیئتهای موتلفه اسلامی، استاد مطهری از سوی امام خمینی همراه چند تن دیگر از شخصیتهای روحانی عهده دار رهبری این هیئتها می گردد. پس از ترور حسنعلی منصور نخست وزیر وقت توسط شهید محمد بخارایی کادر رهبری هیئتهای موتلفه شناسایی و دستگیر می شود ولی از آنجا که قاضی یی که پرونده این گروه تحت نظر او بود مدتی در قم نزد استاد تحصیل کرده بود به ایشان پیغام می فرستد که حق استادی را به جا آوردم و بدین ترتیب استاد شهید از مهلکه جان سالم بدر می برد.

ج) مبارزه با کجرویها وانحرافات: در این زمان وی به تألیف کتاب در موضوعات مورد نیاز جامعه و ایراد سخنرانی در دانشگاهها ، اسلامی کردن محتوای نهضت اسلامی پزشکان، مسجد هدایت، مسجد جامع نارمک و غیره ادامه می دهد. به طور کلی استاد شهید که به یک نهضت اسلامی معتقد بود نه به هر نهضتی، برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاشهای ایدئولوژیک بسیاری نمود وبا کجرویها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد. در سال ۱۳۴۶ به کمک چند تن از دوستان اقدام به تأسیس حسینیه ارشاد نمود به طوری که می توان او را بنیانگذار آن موسسه دانست. ولی پس از مدتی به علت تکروی و کارهای خودسرانه و بدون مشورت یکی از اعضای هیئت مدیره و ممانعت او از اجرای طرحهای استاد و از جمله ایجاد یک شورای روحانی که کارهای علمی و تبلیغی حسینیه زیر نظر آن شورا باشد سرانجام در سال ۱۳۴۹ علیرغم زحمات زیادی که برای آن موسسه کشیده بود و علیرغم امید زیادی که به آینده آن بسته بود در حالی که در آن چند سال خون دل زیادی خورده بود از عضویت هیئت مدیره آن موسسه استعفا داد و آن را ترک گفت.

د)حمایت از مظلومان فلسطین در برابر اسرائیل: در سال ۱۳۴۸ به خاطر صدور اعلامیه ای با امضای ایشان و حضرت علامه طباطبایی و آِیت الله حاج سید ابوالفضل مجتهد زنجانی مبنی بر جمع اعانه برای کمک به آوارگان فلسطینی و اعلام آن طی یک سخنرانی در حسینیه ارشاد دستگیر شد و مدت کوتاهی در زندان تک سلولی به سربرد.

ه)سخنرانی های انقلابی و بازداشت استاد: از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۵۱ برنامه های تبلیغی مسجدالجواد را زیر نظر داشت و غالباً خود سخنران اصلی بود تا اینکه آن مسجد و به دنبال آن حسینیه ارشاد تعطیل گردید و بار دیگر استاد مطهری دستگیر و مدتی در بازداشت قرار گرفت. پس از آن استاد شهید سخنرانیهای خود را در مسجد جاوید و مسجد ارک و غیره ایراد می کرد. بعد از مدتی مسجد جاوید نیز تعطیل گردید. در حدود سال ۱۳۵۳ ممنوع المنبر گردید و این ممنوعیت تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت.

و) استادمطهری و خطر منافقین: اما مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است . این امر خصوصاً در سالهای ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروههای چپ و پدید آمدن گروههای مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می رسد. گذشته از حضرت امام،استاد شهید مرتضی مطهری اولین شخصیتی است که به خطر سران سازمان موسوم به « مجاهدین خلق ایران » پی می برد و دیگران را از همکاری با این سازمان باز می دارد و حتی تغییر ایدئولوژی آنها را پیش بینی می نماید.

ز)تدریس در حوزه علمیه و: در این سالها استاد شهید به توصیه حضرت امام مبنی بر تدریس در حوزه علمی قم هفته ای دو روز به قم عزیمت نموده و درسهای مهمی در آن حوزه القا می نماید و همزمان در تهران نیز درسهایی در منزل و غیره تدریس می کند. در سال ۱۳۵۵ به دنبال یک درگیری با یک استاد کمونیست دانشکده الهیات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته می شود . همچنین در این سالها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیتهای روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران » را بنیان می گذارد بدان امید که روحانیت شهرستانها نیز به تدریج چنین سازمانی پیدا کند.

ح)بطور دائمی در خدمت انقلاب و امام قرار گرفتن:گرچه ارتباط استاد مطهری با امام خمینی پس از تبعید ایشان از ایران به وسیله نامه و غیره استمرار داشته است ولی در سال ۱۳۵۵ موفق گردید مسافرتی به نجف اشرف نموده و ضمن دیدار با امام خمینی درباره مسائل مهم نهضت و حوزه های علمیه با ایشان مشورت نماید. پس از شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی و آغاز دوره جدید نهضت اسلامی، استاد مطهری به طور تمام وقت درخدمت نهضت قرار می گیرد و در تمام مراحل آن نقشی اساسی ایفا می نماید. در دوران اقامت حضرت امام در پاریس، سفری به آن دیار نموده و در مورد مسائل مهم انقلاب با ایشان گفتگو می کند و در همین سفر امام خمینی ایشان را مسؤول تشکیل شورای انقلاب اسلامی می نماید. هنگام بازگشت امام خمینی به ایران مسئولیت کمیته استقبال از امام را شخصاً به عهده می گیرد و تا پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن همواره در کنار رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و مشاوری دلسوز و مورد اعتماد برای ایشان بود.

۵- شهادت استاد مطهری بدست گروه فرقان: تا اینکه در ساعت بیست و دو و بیست دقیقه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ در تاریکی شب در حالی که از یکی از جلسات فکری سیاسی بیرون آمده بود یا گلوله گروه نادان و جنایتکار فرقان که به مغزش اصابت نمود به شهادت می رسد و امام و امت اسلام در حالی که امیدها به آن بزرگمرد بسته بودند در ماتمی عظیم فرو می روند.

سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2668
برچسب ها : استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید, پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد,استاد شهید آیت الله مطهری در ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان واقع در ۷۵ کیلومتری شهر مقدس مشهد در یک خانواده اصیل روحانی چشم به جهان می گشاید, پس از طی دوران طفولیت به مکتبخانه رفته و به فراگیری دروس ابتدایی می پردازد,

تاريخ : سه شنبه 21 ارديبهشت 1395 | 10 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

زندگینامه حضرت آیت الله سیدعلی حسيني اشكورى نماينده منتخب مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري

آیت الله سید علی حسینی اشکوری در سال 1337 در خانواده ای اهل علم و هجرت و جهاد و در خاندانی از سلاله زهرای اطهر (س) دیده به جهان گشودند . ایشان وارث سجایای آباء و اجدادی بودند که نسل به نسل درکسب معارف الهی و کار هدایت مردم کوشیده اند. پدر بزگوار ایشان مرحوم آیت الله سید محمد اشکوری از عالمان ربانی و فیلسوف به شمار می رفتند ایشان پس از طی مدارج علمی در حوزه نجف اشرف  و کسب اجازه اجتهاد از علمای معاصر خویش به مشهد مقدس مهاجرت نمودند  و طلاب و فضلای بسیاری را از محضر درس خویش بهره مند نمودند ایشان با توجه اهتمامی که به تحصیل علم فرزندان خویش داشتند به نجف مهاجرت نمودند. آیت الله اشکوری در اوایل کودکی همراه با والد از مشهد مقدس به نجف اشرف مهاجرت نمودند و پس از گذراندن دوره ی ابتدایی وارد حوزه مبارکه نجف اشرف شدند و پس از طی نمودن دوره ی مقدمات و سطح عالی به درس خارج آیت الله شهید محمد باقر صدر راه یافتند. آیت الله سید علی حسینی اشکوری متولد ۱۳۳۷ فرزند مرحوم آیت الله محمد حسینی اشکوری از علمای برجسته است. وی پس از طی مدارج علمی در نجف اشرف و کسب اجازه اجتهاد به مشهد مقدس مهاجرت کرد. آیت الله حسینی دروس خارج خود را در محضر آیت الله محمدباقر صدر طی نمود. وی که سابقه زندانی شدن توسط حزب بعث عراق پیش از انقلاب را دارا بود سالهاست به عنوان استاد معارف و اخلاق در حوزه های علمیه شناخته می شود.

ایشان از آغاز جوانی در سال های پیش از انقلاب همراه با نهضت اسلامی و همگام با انقلابیون در صف مبارزان قرار گرفتند و برای دفاع از آرمانها از هیچ گونه فداکاری دریغ نورزیدند و در همین راستا توسط حزب بعث عراق دستگیر و شکنجه های فراوانی  متحمل شدند و پس از آزادی به ایران بازگشتند و در دوران جنگ تحمیلی جهت تبلیغ راهی جبهه شدند و در مناطق مختلف از قبیل سوسنگرد و آبادان حضوری فعال داشتند ایشان پس از ورود به ایران با پیروزی سیره نیکانشان به ادامه تحصیل در حوزه علمیه قم مشغول شدند و سالیان دراز از محضر عالمان فرزانه بهره مند گردیدند و به دریافت اجتهاد مطلق نایل شدند و هم اکنون یکی از چهره های علمی در حوزه و اساتید با سابقه در دانشگاه می باشند و همواره سعی نموده اند ارتباط حوزه و دانشگاه را که برکات بسیاری برای جامعه اسلامی در بردارد را نه به صورت شعار بلکه در عمل تقویت نمایند حاصل بیش از ربع قرن تحصیل در حوزه علمیه نجف و قم تربیت شاگردانی فاضل و توانمند هم در حوزه و هم دانشگاه  و هم چنین تالیفات دی قیمت ایشان است که به اختصار به معرفی این آثار پرداخته خواهد شد.  



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1659
برچسب ها : آیت الله سید علی حسینی اشکوری در سال 1337 در خانواده ای اهل علم و هجرت و جهاد و در خاندانی از سلاله زهرای اطهر (س) دیده به جهان گشودند , ایشان وارث سجایای آباء و اجدادی بودند که نسل به نسل درکسب معارف الهی و کار هدایت مردم کوشیده اند, ,

تاريخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395 | 3 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

شیطانگریهقویخندهسبزاجازهعصبانیقوی

نخستین نشاء برنج در روستاي چالشم سياهكل

بهزاد کوهستانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: اولین کشت نشای برنج در روستای چالشم از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل انجام شد.

وی با بیان اینکه مصطفی قاسمی از کشاورزان روستای چالشم در سه هکتار از زمین خود برنج بومی هاشمی و علی کاظمی را کشت کرده است، گفت: این کار به صورت سنتی و توسط بانوان این روستا انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل تصریح کرد: شالیکاران سیاهکلی سالانه ۱۶ هزار و ۹۰۰ تن شلتوک و ۱۱ هزار تن برنج سفید تولید می کنند.

منبع: پايگاه تحليلي خبري سياهكل



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 3237
برچسب ها : بهزاد کوهستانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت, اولین کشت نشای برنج در روستای چالشم از توابع بخش مرکزی شهرستان سیاهکل انجام شد,وی با بیان اینکه مصطفی قاسمی از کشاورزان روستای چالشم در سه هکتار از زمین خود برنج بومی هاشمی و علی کاظمی را کشت کرده است, گفت, این کار به صورت سنتی و توسط بانوان این روستا انجام شده است,مدیر جهاد کشاورزی سیاهکل تصریح کرد, شالیکاران سیاهکلی سالانه ۱۶ هزار و ۹۰۰ تن شلتوک و ۱۱ هزار تن برنج سفید تولید می کنند,

تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 | 3 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب با حضور پروفسور سمیعی

به گزارش پایگاه خبری رشت پرس، پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی جراحان مغز و اعصاب (WFNS 2016) همراه با هفتمین کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و اولین کنگره بین المللی نوروساینس از 29 فروردین لغایت 3 اردیبهشت 95 در تهران برگزار می شود.

دبیر علمی پنجمین کنگره جهانی جراحان مغز و اعصاب گفت: جلسه ای با رئیس سازمان تامین اجتماعی داشتیم و بنا شد با توجه به پراکندگی جغرافیایی،درسایر شهرهای کشور مراکز تخصصی مغز و اعصاب ایجاد شود.

پروفسور مجید سمیعی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: 12 سال پیش به درخواست سازمان تامین اجتماعی بیمارستان میلاد تهران را بطور تخصصی برای رشته مغز و اعصاب مجهز کردیم تا بیماران کم بضاعت بتوانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در آنجا درمان شوند و برای تیم جراحان مغز و اعصاب این بیمارستان در هانوفر آلمان دوره های تخصصی برگزار شد.وی افزود: شهرهایی نظیر همدان، اصفهان، تبریز، رشت و کرمان آمادگی ایجاد مراکز تخصصی مغز و اعصاب را دارند و امیدوارم با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان تامین اجتماعی بزودی این مراکز در سایر شهرها ایجاد شود.پنجمین سمپوزیوم فدراسیون جهانی جراحان مغز و اعصاب (WFNS 2016) همراه با هفتمین کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب و اولین کنگره بین المللی نوروساینس از 29 فروردین لغایت 3 اردیبهشت 95 در تهران برگزار می شود. حضور دانشمندان برتر داخلی و خارجی از بیش از 40 کشور دنیا و ارائه آخرین دستاوردهای علمی دنیا در این نشست علمی، محیط علمی ارزشمندی را برای آشنایی و تبادل آخرین دستاوردها و روش های جراحی در حوزه علوم مغز و اعصاب فراهم خواهد آورد.بدون تردید حضور فعال محققان ایرانی در این برنامه دررشته های مختلف مانند نورولوژی، گوش وحلق و بینی سروگردن، بیهوشی،نوروساینس(PhD)، پاتولوژی، روانپزشکی، روانشناسی، رادیولوژی،ادیولوژی، ادیومتری،ارتوپدي، رادیوتراپی، انکولوژی، چشم پزشکی (نوروافتالمولوژی)، طب فیزیکی و توانبخشی، پزشکی هسته ای، جراحی ترمیمی (اعصاب محیطی) سبب توسعه مرزهای دانش در راستای ارائه خدمات علمی برتر به بیماران کشور خواهد شد.این رویداد توسط پژوهشکده علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به ریاست استاد ارجمند پروفسور مجید سمیعی و با همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی کشور برگزار می شود.

منبع: پايگاه اطلاع رساني استان گيلان



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2982
برچسب ها : برگزاری کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب با حضور پروفسور سمیعی,دبیر علمی پنجمین کنگره جهانی جراحان مغز و اعصاب گفت, جلسه ای با رئیس سازمان تامین اجتماعی داشتیم و بنا شد با توجه به پراکندگی جغرافیایی,در سایر شهرهای کشور مراکز تخصصی مغز و اعصاب ایجاد شود,پژوهشکده بین المللی مغز و اعصاب هانوفر, معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به ریاست استاد ارجمند پروفسور مجید سمیعی و با همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی کشور برگزار می شود,

تاريخ : جمعه 27 فروردين 1395 | 10 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

اوقات شرعي  ماه مبارك رمضان سال 95

پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان تبریک عرض میکنیم . براي دريافت اوقات شرعی سال 95 برای تمام مراکز استانهای ایران زیر نظر موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران  به آدرس سايت بشرح ذيل مراجعه شود.

http://calendar.ut.ac.ir/Fa



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1104
برچسب ها : پیشاپیش فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان تبریک عرض میکنیم , براي دريافت اوقات شرعی سال 95 برای تمام مراکز استانهای ایران زیر نظر موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران,به آدرس سايت بشرح ذيل مراجعه شود,

تاريخ : جمعه 27 فروردين 1395 | 10 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

براي دانلود تقويم رسمي كشور سال 95 هجري شمسي مناسبت هاي سال به آدرس سايت مركز تقويم مؤسسة ژئوفيزيك دانشگاه تهران  بشرح ذيل مراجعه شود.

http://calendar.ut.ac.ir/Fa



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1044
برچسب ها : مركز تقويم مؤسسة ژئوفيزيك دانشگاه تهران تقويم رسمي كشور سال 95 هجري شمسي مناسبت هاي سال , دانلود تقويم, معين رمضاني, هجري شمسي , مناسبت هاي سال , تقويم سال, تقويم ايران , تويم سال 95,

تاريخ : جمعه 27 فروردين 1395 | 9 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

سیـــمــــــــــــــای شهادت ( در قرآن کریم )

مرگ بر سه قسم است :

1- مرگ عادی : این مربوط به شرایط عادی انسان مومن است .
2- مرگ با ذلت
3- مرگ با عزت

قسم دوم و سوم ، در وقت رویارویی حق و باطل مطرح می شود که انسان به اختیار خویش، یکی از آن دو را انتخاب می کند:
یا با یاری رساندن به حق و رویارویی با باطل مرگ با عزت را برمی گزیند و یا با پشت کردن به حق و یاری رساندن به باطل مرگ ذلت بار را انتخاب می کند.که در قرآن نیز آمده است:
" آیا کسی که از رضایت خدا پیروی کرده ، همانند کسی است که به سوی خشم وغضب خدا بازگشته که جایگاه او جهنم و پایان کار او بسیار بد است. " ( سوره آل عمران آیه 162 )
" هر کجا باشید ، اگر چه در کاخ های بسیار محکم ، مرگ شما را فرا می گیرد ،(و از مرگ به هیچ چاره ای ، رهایی نیابید.) " ( قسمتی از آیه 78 سوره نساء)
"... و گروهی که وعده نصرت خدا را ، از روی نادانی ، راست نمی پنداشتند و هنوز در غم جان بودند ، می گفتند : آیا ممکن است ، ما را قدرت و فرمانی به دست آید ؟ بگو ( ای پیغمبر ) ، تنها خدا بر عالم هستی فرمانرواست ( منافقان سست ایمان که از ترس مومنان ) خیالات باطل خود را پیش تو اظهار نمی دارند ، با خود می گویند ، اگر کار ما به وحی خدا و آیین حق بود ، شکست نمی خوردیم ،و گروهی در اینجا کشته نمی شدیم ، بگو ( ای پیغمبر ) اگر در خانه های خود هم می بودید ، باز کسانی که سرنوشت آنه در فضای الهی ، کشته شدن است به پای خود از خانه ، به قتلگاه بیرون می آمدند تا خدا آنچه در سینه دارد ، بیازماید و هر چه در دل دارند، پاک و خالص گرداند و خدا از راز درونها آگاه است ." ( قسمتی از آیه 154 سوره آل عمران )

خداوند همه را آزمایش می کند ، هنگامی که نام جهاد و صحنه پیکار با دشمن پیش آید ، سست ایمانان حالت محتضری که نزدیک است جانش به لبش رسد ، پیدا می کنند . قرآن مجید آنان را این گونه توصیف می کند :
" و مومنان می گویند : چه شده که سوره ای ( در حکم جهاد با کفار ) نازل نشد ، و هنگامی که سوره ای محکم و صریح که در آن ذکر جنگ باشد ، نازل شود ، کسانی را که در دلهایشان مرض ( نفاق ) است می بینی مانند کسی که از ترس مرگ ، حال بیهوشی به او دست داده ، در تو نگاه می کنند ( آری مرگ و هلاک ) بر آنها سزاوارتر است ." ( سوره محمد آیه 20 )
گروهی وقتی سخن از جهاد پیش آید ترس برآنان حاکم می شود و زبان نق زدن باز می کنند که قرآن کریم حالت آنان را با ذکر حقایقی چنین بیان می کند :
" آیا ندیدی کسانی را که ( در مکه) به آنها گفته شد ( فعلا ) دست از جهاد بردارید و نماز را بر پا کنید و زکات بپردازید ، ( اما آنها از این دستور ناراحت بودند ) ولی هنگامی که ( در مدینه ) فرمان جهاد به آنها داده شد ، جمعی از آنان از مردم می ترسیدند ، همانگونه که از خدا می ترسند ، بلکه بیشتر و می گفتند : پروردگارا چرا جهاد را مقرر داشتی ؟ چرا این فرمان را کمی به تاخیر نینداختی ؟ به آنها بگو: سرمایه زندگی دنیا ناچیز است و سرای آخرت برای کسی که پرهیزگار باشد ، بهتر است و کوچکترین ستمی به شما نخواهد شد ." ( سوره نساء آیه 77)
خداوند کسانی را که منافقانه در جامعه اسلامی زندگی می کنند و به عنوان سیاهی لشکر هم حاضر نمی شوند و نیز به تضعیف روحیه هم می پردازند و با بی شرمی غصه ی کشته شدگان را می خورند ، چنین توبیخ و سرزنش می کند :
" تا حال کسانی که راه نفاق پیش گرفتند ، معلوم شود ، آنهایی که به ایشان گفته شد : بیایید و در راه خدا نبرد کنید یا (لااقل) از حریم خود دفاع نمایید .گفتند : اگر ما می دانستیم ، جنگی واقع خواهد شد ،از شما پیروی می کردیم ( اما می دانیم جنگی نمی شود ) ، آنها آن روز به کفر نزدیک تر از ایمان بودند ، با دهان ( زبان ) خود چیزی می گویند که در دل آنها نیست و خداوند به آنچه کتمان می کنند داناست * ( منافقان ) آنهایی که به برادران خود گفتند ـ در حالی که از حمایت آنها دست کشیده بودند ـ اگر آنها از ما پیروی می کردند ، کشته نمی شدند ، بگو : ( مگر شما می توانید ، مرگ افراد را پیش بینی کنید ؟) پس مرگ را از خودتان دور سازید ، اگر راست می گویید ." ( سوره آل عمران آیات 167 ـ 168 )
خداوند پندار سست ایمانان و کافران را چنین پاسخ می دهد :
" ای کسانی که ایمان آوردید ، همانند کافران نباشید که وقتی برادرانشان به مسافرتی می روند یا در جنگ شرکت می کنند ( و از دنیا می روند و یا کشته می شوند ) ، می گویند : اگر آنها نزد ما بودند ، نمی مردند و کشته نمی شدند ( شما اینگونه سخن نگویید ) تا خدا این حسرت را بر دل آنها بگذارد و خداوند زنده می کند و می میراند ( و حیات و مرگ به دست اوست ) و خدا به آنچه انجام می دهد بینا است * ( تازه ) اگر در راه خدا کشته شوید یا بمیرید ( زیان نکرده اید زیرا ) آمرزش و رحمت خدا از تمام آنچه آنها ( در طول عمر خود ) ، جمع آوری می کنند بهتر است * و اگر بمیرید و یا کشته شوید ، به سوی خدا باز می گردید ( بنابراین فانی نمی شوید که از فنا وحشت داشته باشید)



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2929
برچسب ها : سیـــمــــــــــــــای شهادت ( در قرآن کریم ),مرگ بر سه قسم است,قسم دوم و سوم , در وقت رویارویی حق و باطل مطرح می شود که انسان به اختیار خویش , یکی از آن دو را انتخاب می کند, یا با یاری رساندن به حق و رویارویی با باطل مرگ با عزت را برمی گزیند و یا با پشت کردن به حق و یاری رساندن به باطل مرگ ذلت بار را انتخاب می کند,که در قرآن نیز آمده است, ,

تاريخ : دوشنبه 16 فروردين 1395 | 3 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

فضيلت شهادت

مرگ به صورت شهادت، جمع میان دو چیز است. از یک طرف ولی الله از این جهان به جهان دیگر منتقل شده و از طرف دیگر فرصت عمر را از دست نداده است، چرا که شهادت یعنی تبدیل کردن عمر به بهترین شکل عمل، یعنی به صورت یک عمل و به صورت یک تکلیف و یک مسؤولیت، عمر را به پایان رساندن، که دیگر انسان نمی تواند چنین فرض کند و بگوید که اگر من شهید نشوم و در دنیا عمر کنم ممکن است کار بالاتری انجام دهم، کار بالاتری نیست.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر ذی بری یعنی هر صاحب عمل نیکی، فوق عمل برش، بری هست، مگر شهادت که دیگر مافوق این بر، بری نیست. یعنی کسی نمی تواند بگوید من آرزوی شهادت در راه خدا را ندارم، برای اینکه می خواهم به جای شهادت کار بالاتری در این دنیا انجام بدهم. پیغمبر فرمود کار بالاتری وجود ندارد. این است که در مقابل آرزوی مرگ به صورت شهادت، دیگر خواستن طول عمر معنی ندارد و ما می بینیم که اولیاءالله همیشه مرگ به صورت شهادت را آرزو می کنند.
آن جمله ای که امام علی علیه السلام فرمود که اگر هزار ضربت شمشیر بر من وارد شود و شهید شوم آن را بر مرگ در بستر ترجیح می دهم، معنایش همین است.
آن کسانی که اولیاءالله واقعی هستند آن دنیا را به رأی العین دارند می بینند و از آنچه پیش فرستاده اند (خشنودند).
در نهج البلاغه آمده است که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: یا علی! مرگ تو به صورت شهادت است و تو شهید از دنیا خواهی رفت. علی علیه السلام می فرماید: وقتی که در جنگ احد هفتاد نفر از مسلمین شهید شدند و من از شهادت محروم شدم متأثر شدم. (ایشان در این زمان یک جوان سی ساله است، کسی که بیش از سه چهار سال از ازدواجش نگذشته و دو پسر کوچک هم در خانه دارد. باید این قرائن و شواهد مادی را هم در نظر گرفت.) رفتم خدمت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و عرض کردم یا رسول الله! آیا شما به من نفرمودید که من شهید خواهم شد، پس چرا من شهید نشدم؟ فرمود: یا علی! تو شهید خواهی شد و شهادت برای تو مقدر است و تو با شهادت از دنیا خواهی رفت. بعد پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید: یا علی! صبر تو در موطن شهادت چگونه خواهد بود؟ عرض کردم: «لیس هذا من مواطن الصبر هذا من مواطن البشری و الشکر»؛ بفرمایید که شهادت چقدر باصفاست، اینجا که جای صبر نیست. صبر در یک امر مکروه است، شهادت آرزوی من است، محبوب من است، عطیه الهی است



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 2778
برچسب ها : فضيلت شهادت مرگ به صورت شهادت, جمع میان دو چیز است, از یک طرف ولی الله از این جهان به جهان دیگر منتقل شده و از طرف دیگر فرصت عمر را از دست نداده است, چرا که شهادت یعنی تبدیل کردن عمر به بهترین شکل عمل, یعنی به صورت یک عمل و به صورت یک تکلیف و یک مسؤولیت, عمر را به پایان رساندن, که دیگر انسان نمی تواند چنین فرض کند و بگوید که اگر من شهید نشوم و در دنیا عمر کنم ممکن است کار بالاتری انجام دهم, کار بالاتری نیست,

تاريخ : دوشنبه 16 فروردين 1395 | 3 قبل از ظهر | نویسنده : معین فرد |

وظایف ما در قبال شهدا

بسم رب الشهداء و الصدیقین
زنده نگه داشتن یاد شهدا، کمتر ازشهادت نیست.

(مقام معظم رهبری(
سلام به مولایم مهدی که قلب های عاشقان، بی قرار و پریشان به عشق آمدنش می تپد و سلام به شهدا و امام شهدا که هرآنچه امروز از عشق و محبت سخن می رود گوشه ای از دریای عمیق و ژرف طاعت و بندگی آنان و جانبازی و فداکاری های آنان است.

من و شما واقعا امروز نسبت به شهدا چه وظایفی داریم؟ اولین وظیفه ما با دوستان شهدا دوست، با دشمنان شهدا دشمن باشیم. پیرو مقام معظم هبری(مد ظله العالی) باشیم و با دشمنان آنها دشمنی کنیم. پدران شهید، مادران شهید، برادران شهید باید حرمت شهیدشان را نگه دارند. اگر حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) و حضرت ام الکلثوم(س) یاد شهدا را گرامی نمی دانستند و اهداف شهدا را بازگو نمی کردند نور شهدا خاموش شده بود
پدران شهید، مادران شهید، دوستان شهید یکی از مهمترین وظایف من و شما این است که راه شهدا را ادامه دهیم، امروز جامعه و مملکت اسلامی ما نیاز به خدمت دارد، مسئولین هر چه دارند از برکت خون شهدا دارند. مدیون شهدا هستند باید به مردم خدمت کنند تا ایران اسلامی از برکت شهدا در دنیا نمونه شود  و اسلام به همه جا برود. این یکی از مهمترین وظایف من و شما است. 
ما که الان نسل اول هستیم و دوستان شهید و برادران شهید را یاد می کنیم. یادمان رفته است چگونه نسل دوم، نسل سوم، چهارم و صد سال آینده از این شهدا یادشان باشد. باید زندگی نامه شهدا تدوین شود و کرامات شهدا نوشته شود. علاوه بر یادمان شهدا که هر ساله برگزار می کنیم زندگینامه شهدا،وصیتنامه شهدا، خاطرات شهدا از پدر، مادر، برادر، از هم رزم باید جمع آوری شود. اگر در باب امیرالمومنین(ع) کسی چیزی نمی نوشت امروز به من و شما نمی رسید. اگر در باب امام حسین (ع) کسی چیزی نمی نوشت. امروز به من و شما نمی رسید. چه کسانی باید دست به قلم باشند؟ دوستان شهید آنهایی که می دانند، خود خانواده شهید، در هر خانواده ای چند با سواد است ولی متاسفانه بعضی ها کم همت هستند، می نشینند بالاخره باید نام و یاد شهدا را ما زنده نگه داریم، ما نباید تنها و تنها به صرف برگزاری یادمان ها اکتفا کنیم، باید شهدا را ماندگار کنیم، چگونه ماندگار کنیم؟ هر شهیدی می بایست برای خودش یک کتاب داشته باشد، امیدواریم آن روز برسد که ما بتوانیم شهدایمان را به نسل آینده بهتر معرفی کنیم. یکی از دوستان می گفت خانه ما نزدیک خانه شهیدی است می گفت من بعد از مدتی دیدم شهید دختر بچه ای دارد نزدیکهای غروب که می شود می آید و درب خانه می نشیند. یک روز گفتم دختر جان چرا می آیی درب خانه می نشینی گفت مادرم وقتی می پرسم بابام کجاست می گوید بابات سفر رفته است و من غروب که می شود دلم برای بابام تنگ می شود من می آیم چند دقیقه می نشینم اولین نفری باشم که بابا را ببینم و داخل خانه بروم و به مادرم خبر بدهم. شهدا خیلی به گردن ما حق دارند جانها به قربانت حضرت رقیه (س) این بچه دائما بهانه بابا را می گیرد.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1108
برچسب ها : وظایف ما در قبال شهدا, معين رمضاني, كارشناس الهيات و معارف اسلامي نام و یاد شهدا را ما زنده نگه داریم, ما نباید تنها و تنها به صرف برگزاری یادمان ها اکتفا کنیم, باید شهدا را ماندگار کنیم, ,

تاريخ : شنبه 14 فروردين 1395 | 11 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

حضور سردار سليماني در كنگره ملي شهداي گيلان

سردار محمد عبدالله پور، دبیرکل نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان در روز 12 فروردین در جلسه هماهنگی کمیته های هجده گانه ستاد برگزاری نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و نیز تبریک سالروز بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) از زحمات شبانه روزی و بی دریغ دبیران کمیته ها که کار اجرایی مقدمات اجلاسیه کنگره را بر عهده دارند تشکر کرد و اظهار کرد: اگر چه در این رویداد بزرگ، مسئولین امر بیشتر دیده می شوند و وظیفه جهت دهی و فکرسازی و برنامه ریزی دارند اما فعالیت های اجرایی و بخش اعظمی از زحمات کار بر عهده دبیران کمیته هاست.

وی ضمن بیان این نکته که در بسیاری از عرصه ها اکنون با مشکل اعتباری مواجه شده ایم افزود: مشکلات مالی وجود دارد و منکر آن نیستیم اما سرمایه اصلی ما شهدا هستند. این برنامه به بار خواهد نشست و خواهیم دید که از ذخایر پنهان به ما کمک های مالی خواهد شد. شهدا خودشان در این مسیر دست گیر ما خواهند بود، منتها می خواهند همت ما را بسنجد که تا کجا پای کار هستیم و خستگی ناپذیر پیش می رویم.

فرمانده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: با محدودیت زمانی مواجهیم و باید تلاش ها را چند برابر کنیم. برخی تغییرات جزئی در روند کلی اجلاسیه های کنگره ملی به وجود آمده که کمیته های مربوط باید خود را با این تغییرات هماهنگ کنند.

سردار عبدالله پور با بیان اینکه با همکاری استاندار و نماینده ولی فقیه در استان رایزنی ها برای دعوت میهمانان کشوری در حال اجراست افزود: قطعا سران یکی از سه قوه را در اجلاسیه میزبان خواهیم بود. همچنین از حضرات آیات مکارم شیرازی، جوادی آملی و نوری همدانی نیز دعوت به عمل خواهد آمد و پیش بینی کرده ایم که سردار سلیمانی و فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان حضور بهم رسانند.

وی ضمن اشاره به اینکه قطعا در هفته های آتی با رهبر معظم انقلاب دیداری خواهیم داشت یادآور شد: با رییس صدا و سیما، مسئولان کشوری، مدیران استان ها و هرکسی که نیاز است تا به نحوی در اجرای کنگره ملی با ما همکاری نمایند نشست برگزار خواهیم نمود.

دبیرکل نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان با بیان اینکه اکنون دیگر زمان گلایه از کمبودها و کاستی ها نیست گفت: هیچ کدام از کمیته ها نباید از کمبود اعتبارات یا نیروی متخصص شکایت کند. اگر ظرفیت استانی برای بر عهده گیری برخی کارهای اجرایی موجود نیست می توان از متخصصین کشوری استفاده کرد و حتی اگر آنان نیز قادر به اجرای طرح های پیشنهادی ما نیستند از متخصصین خارج از کشور استفاده می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کمیته های هجده گانه باید از فرصت پیش رو نهایت استفاده را نمایند تا کارها به نحو احسن پیش رود خاطرنشان کرد: کمیته ها باید به طور مکرر گزارش عملکرد خود را ثبت و به اطلاع مسئولان متولی امر برسانند و هرکس در این راه کوتاهی کند هیچ عذری از وی پذیرفته نیست و از این پس در برنامه تلویزونی «تا کنگره» باید به مردم و خانواده های شهدا در برابر قصور و اهمال خود پاسخگو باشد.

سردار عبدالله پور با اشاره به اینکه ما قطعا اجلاسیه موفقی را در قالب کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان نظاره گر خواهیم بود گفت: تا کمتر از یک ماه دیگر کنگره برگزار می شود و کار به سرانجام خواهد رسید، اما ما در این مسیر با شهدا معامله کرده ایم و هرکس برای شهدا بیشتر کار کرده باشد از این خوان نعمت بیشتر روزی خواهد خورد.

منبع: خبرگزاري بين المللي قرآن(ايكنا)



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1517
برچسب ها : حضور سردار سليماني در كنگره ملس شهداي گيلانسردار محمد عبدالله پور, دبیرکل نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان در روز 12 فروردین در جلسه هماهنگی کمیته های هجده گانه ستاد برگزاری نخستین کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان,

تاريخ : شنبه 14 فروردين 1395 | 9 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |

شیطانخندهگریهسبزقوی

۴۵ مکان دیدنی گیلان، که قبل از مرگ باید دید

به گزارش درسیاهکل، مسافرانی که به گیلان سفر می کنند می توانند از این مکان های دیدنی، دیدن کنند:
۱- جاده گردشگری خلخال و اسالم (جاده رویایی اسالم به خلخال ( گیلان – اسالم جاده اسالم به خلخال )

۲- آبشار لاتون ( گیلان – آستارا ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان آستارا، لوندویل، روستای کوته کومه )

۳- دریاچه بره سر (گیلان – رودبار داماش )

۴- شیطان کوه ( گیلان – لاهیجان میدان خیلج فارس، خیابان شهید رجایی، تله کابین لاهیجان )

۵- ماسال گیلان و ییلاقش ( گیلان – ماسال ۵۵ کیلومتری رشت )

۶- منطقه ییلاقی دشت النزه ( گیلان – ماسال شاندرمن )

۷- دریاچه استیل (تالاب استیل)
( گیلان – آستارا ۵کیلومتری جنوب آستارا و در کنار جاده اصلی تالش به آستارا )

۸- تالاب سوستان ( گیلان – لاهیجان ۱٫میدان دانشگاه آزاد به سمت روستای سوستان ۲٫میدان تربیت معلم به سمت سوستان ۳٫ انتهای خیابان شقایق، جاده کناری دانشگاه، معدن شن و بعد هم تالاب …)

۹- پارک جنگلی گیسـوم (درستکار)
( گیلان – اسالم ۱۸کیلومتری جاده تالش به بندرانزلی )

۱۰- تالاب کیاکلایه ( گیلان – لنگرود )

۱۱- ماسوله ( گیلان – ماسوله ۶۰ کیلومتری شهر رشت، ۳۲ کیلومتری غرب فومن )

۱۲- روستای صفرا بسته ( گیلان – رشت آستانه اشرفیه، جاده کیاشهر بعد از تمچال، روبروی پاسگاه پرکاپشت )

۱۳- تالاب عینک ( گیلان – رشت خیابان افتخاری، جنب پارک دانشجو )

۱۴- اشکور- اشکورات رودسر ( گیلان – رودسر جزء بخش رحیم آباد شهرستان رودسر و در جنوب شهر کلاچای به سمت رحیم آباد )

۱۵- غار آویشوی (آبیشوی آبیشو آویشو)
(گیلان – ماسال ۴۰ کیلومتری جنوب غربی شاندرمن )

۱۶ – ییلاق اولسبلنگاه ماسال ( گیلان – ماسال در فاصله حدود ۲۵ کیلومتری شمال غرب این شهرستان و در ارتفاعات کوه‌های تالش قرار داره )

۱۷- آبشار ویسادار ( گیلان – پره سر ۱۷ کیلومتری رضوانشهر، ۳۰ کیلومتری هشتپر تالش )

۱۸- کوه درفک ( گیلان – رودبار شمال شرقی شهرستان رودبار، منطقه جنگلی سیاهکل )

۱۹- بازار ماسوله ( گیلان – ماسوله ۵۵ کیلومتری رشت )

۲۰- آبشار ویسادارا ( گیلان – رضوانشهر پره سر )

۲۱- روستای سیاهکشان ( گیلان – رحیم آباد در ۲۵ کیلومتری جنوب بخش رحیم‌آباد از توابع شهرستان رودسر در ناحیه کوهپایه‌ای منطقه اشکورات سفلی )

۲۲- هتل ییلاقی خانی ماسال ( گیلان – ماسال این هتل در ییلاق ماسال که فاصله ش از فومن حدوداً ۶۵ کیلومترِ واقع شده )

۲۳- پارک جنگلی سراوان ( گیلان – رشت در فاصله حدودا ۱۷ کیلومتری از شهر رشت قرار داره )

۲۴- پل چوبی بندر کیاشهر ( گیلان – کیاشهر ۱۷ کیلومتری آستانه اشرفیه، ۵۰ کیلومتری رشت )

۲۵- سوباتان ( گیلان – لیسار ۳۲ کیلومتری شمال غرب تالش و جنوب شرقی دریاچه ی نئور- سوباتان سرشار از چشمه های بسیار خنک و پر آبِ و از آب و هوای بسیار عالی برخوردارِ. زمین های سرسبز پوشیده از چمن، آب و هوای خنک و چشمه های گوناگون )

۲۶- سرولات ( گیلان – چابکسر ۳ کیلومتری جنوب چابکسر- روستایی در فاصله ۳ کیلومتری جنوب چابکسر در کنار رود­خانه پر آب آچی­رود در ابتدای دامنه شمالی البرزه . با عبور از جاده جنگلی )

۲۷- منجیل، شهر توربین های بادی ایران ( گیلان – منجیل شهرهای شهرستان رودبار )

۲۸- آبشار لونک ( گیلان – سیاهکل ۲۵ کیلومتری سیاهکل )

۲۹- آبشار ورزان، سوباتان ( گیلان – تالش )

۳۰- ییلاق سلانسر رودبار ( گیلان – رودبار در ۱۵ کیلومتری رودبار قرار داره )

۳۱- دریاچه سد خاکی سقالکسار ( روستای بخش مرکزی رشت گیلان )

۳۲- قلعه رودخان

۳۳- استخر لاهیجان

۳۴- بلوار بندر انزلی

۳۵- پارک جنگلی بندر کیاشهر

۳۶- منطقه ساحلی حاجی بکنده (جاده زیباکنار – ما بین کیاشهر و سه راه حسن رود گیلان )

۳۷- باغ محتشم ( پارک شهر رشت گیلان )

۳۸- پارک ملت رشت گیلان

۳۹- خانه میرزا کوچک خان جنگلی گیلان

۴۰- تالاب انزلی گیلان

۴۱- کشتی مسافری تفریحی میرزاکوچک خان جنگلی گیلان

۴۲ – دهکده ساحلی بندر انزلی گیلان

۴۳- ییلاق سلانسر رودبار گیلان

۴۴- شهرستان سیاهکل-جاده دیلمان

۴۵- جنگل . ساحل گیسوم شهرستان رضوانشهر-جنگل

منبع: پايگاه خبري تحليلي در سيااهكل



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 1308
برچسب ها : ۴۵ مکان دیدنی گیلان, که قبل از مرگ باید دید,معين رمضاني, جاذبه هاي گردشگري در سياهكل,

تاريخ : جمعه 13 فروردين 1395 | 8 بعد از ظهر | نویسنده : معین فرد |